Skupština u Klubu umirovljenika i starijih osoba Krimeja

Apr 1, 2016 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

30.3.2016. godine Klub Krimeja održao je svoju godišnju Skupštinu na kojoj su prisutni članovi upoznati sa aktivnostima u protekloj 2015. godini.

Kao i ranijih godina tih aktivnosti ima priličan broj. Pored svakodnevnog praćenja dnevnog tiska, igranja šaha, te kartanja, redovno se tri  puta tjedno igra tombola, dva puta tjedno vježbe protiv osteoporoze u dvije smjene (oko 50 članica) i  jednom tjedno pikado i reiki. Sve te aktivnosti obuhvaćaju oko 80 do 90 članova tako da su prostorije Kluba i MO dobro iskorištene, naročito u zimskim danima. To je značajno, jer gradska uprava plaća troškove  grijanja, održavanja zgrade te ostalo.

skupština 2

Pored navedenih aktivnosti Klub organizira razna predavanja i prezentacije korisne  za starije osobe. Posebno želimo istaći prigodne proslave u kojima gostuju pojedina kulturno-umjetnička društva nacionalnih manjina, djeca OŠ V.Gortan, klape i muzičar Vladimir Mikler. Također pomažemo pojedinim studentima i post diplomcima jer im se stavljamo na raspolaganje u njihovim istraživanjima.

Skupština je potvrdila Pravilnik o radu Kluba kojeg je prethodno Izvršni odbor Kluba uskladio sa statutima MU Hrvatske i grada Rijeke, kao i prilikama u kojima Klub radi.

Dnevne aktivnosti u Klubu Krimeja

Također je potvrđen izbor delegata za Skupštinu MU Rijeke, koje je izabrao Izvršni odbor Kluba.

Zadnjih nekoliko godina članovi našeg Kluba koji učestvuju na takmičenjima u pikadu i kartanju, postižu dobre rezultate i dobivaju priznanja. Tako da Klub ima već nekoliko pisanih priznanja, medalja i pehara. Radi toga im  je Skupština izrazila zahvalnost dodjelom skromnih (simboličnih) poklona. Isto tako i nekim članicama Kluba koje se nesebično angažiraju da se sve navedene aktivnosti i druge, uredno odvijaju.

Tomislav Baran, predsjednik Kluba Krimeja

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content