Svečani I.O. i posljednja tombola u Klubu Kantrida

Dec 27, 2012 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Klub umirovljenika Kantrida održao je 19.12.2012. svoj svečani Izvršni odbor na kojem je  raspravljano o Aktualnostima iz Matice i Kluba. Za prigodne Božićne i Novogodišnje praznike podijeljeno je po 100,00 kn dvadeset jednom članu kluba, po kriteriju najstarije osobe.

Prigodni domjenak i slikanje podarili su posebno veselje prisutnima.

clanice Kluba Kantrida

A dva dana kasnije, 21.12.2012., održana je posljednja tombola u ovoj godini. Nekolicina članica i članova zabavljala se uz ovu poznatu primorsku igru, koju su igrali kao djeca, jer u doba njihovog djetinjstva i nije bilo baš previše zabave pa su tombolu voljeli igrati i mladi i stari.

Bilo je kao i uvijek veoma bučno i zabavno u iščekivanju baš jednog određenog broja kako bi se ostvarila “cinkvina” i “tombula”. Uz sve to išla je odgovarajuća “priča” o tome što se dogodilo baš danas, kako je to bilo nekada kad smo bili mlađi i s manje sijedih u kosi. Nakon par sati ugodnog druženja i ćaskanja tombulaši su se, bučno kao što su i igrali, razišli. Sljedeći susret uz tombolu u klubu Kantrida bit će prvog petka u tjednu nakon Sveta tri kralja.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content