Svečanost na Krimeji

Jun 26, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava, Zdravlje i rekreacija

Klub Krimeja pomogao je organizirati i provesti aktivnosti kojima su obilježeni značajni datumi.

Povodom Dana Mjesnog odbora Krimeja i Dana antifašističke borbe, Vijeće MO, zajedno sa Klubom umirovljenika i starijih osoba i Udruženja antifašista, organiziralo je razne aktivnosti u trajanju nekoliko dana. Natjecalo se u boćanju, kartanju i pikadu. U boćanju su učestvovale dvije ekipe iz Italije i jedna iz Slovenije, pa je to bilo i međunarodno takmičenje.

Ekipe pikada Krimeja,Srdoči, Trsat i Škurinje

Za organizaciju takmičenja u pikadu bio je zadužen naš Klub, a taj su zadatak takmičarke na čelu s Vidom Lazić dobro obavile. Takmičenje se održavalo u gradskim prostorijama na parkiralištu ispod gostione“Paris“. Bilo je veselo, tako da se je smijeh čuo i na gornjoj cesti. Da smo bili dobri domaćini pokazuju i rezultati u poretku: Škurinje, Srdoči, Trsat i na kraju Krimeja. To je pravo domaćinski. Nije kao u nogometu, da se navija za domaću momčad i od strane suca(Japanac). Zato su svi naši gosti bili zadovoljni.

Ekipa pikado Krimeja

Istog dana u 18:00 sati u prostorijama MO Krimeja otvorena je izložba slika prof. Marije Omerza, pod nazivom „Uspomene“. Uglavnom su to slike krajolika i cvijeća i svaka slika ima svoju priču kako je nastala.

Dodjela priznanja Klubu od MO Krimeja

U srijedu 18.6.2014. godine održana je svečana sjednica Vijeća MO Krimeja na kojem su ukratko iznijete sve aktivnosti na području Krimeje. Također su dodijeljena priznanja pojedincima i organizacijama. I naš Klub primio je priznanje za vrlo sadržajan rad i razne aktivnosti u Klubu, te za učešće u pomaganju u odvijanju drugih aktivnosti na Krimeji. Suradnja je vrlo dobra.
Cijelo to naše druženje razveselile su klape Gradelini i Refuli uspješnim izvođenjem klapskih pjesama.

Klapa Gradelini

Tomislav Baran

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content