Svestrana gospođa Nada

Apr 16, 2013 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Naš klub Belveder-Kozala broji  oko 440  članova. Ima nas različite  dobi. Dvadesetak  naših članova prešao je devet desetljeća života,  ali ima i puno mlađih od šezdeset godina. Među nama ima jedna članica, gospođa Maria Mataija – Nada. Njezinu rođendansku tortu krasi  više od osamdeset svjećica, ali godine kao da je mimoilaze. Jedna je od prvih članica našeg kluba od 22.siječnja 1988. godine. Svojim stažom u klubu skoro bi stekla uvjete za još jednu mirovinu.

P2020138

Naša Nada je posebna po tome što je prisutna uvijek i svugdje gdje se odvijaju neke aktivnosti kluba. Članica je pjevačkog zbora i redovito dolazi na vježbe u klub.  U svim događanjima u klubu, radi li se o zabavama ili o edukativnim predavanjima Nada je prisutna.  Također je i uspješna kartašica, tombolašica, a nadasve boćarica.

P9300310

Svake godine odlazi u Istarske Toplice, Banju Vrućicu, u Makarsku, u Veli Lošinj kao i na sve izlete koje organizira klub.

P2100027

Posebno je njeno sudjelovanje  u maškarama. Nadu ćete vidjeti u  povorci na Korzu i Crikvenici, u Domu Kantrida, kao i na maškaranim zabavama u našem  klubu.

P2150086

Članica je Klupskog vijeća i zadužena da oglasni prostori našeg kluba budu uvijek ažurni i izvor informacija za sve građane, a naročito Belvedera i Kozale.

Draga Nada, želim ti da još mnogo, mnogo godina budeš naša „neuništiva Nada“  kako te od milja zovemo!!!

P7070303

Ivanka Žunić

 

 

4 Komentara + Dodajte komentar

 • Prava Fiumanka voli zabavu društvo a nadesve život.

 • Naša draga NADA
  u srcu je uvijek mlada.
  Sve prepreke
  bez problema svlada.
  Njezin nas osmjeh privlači,
  a iz očiju radost zrači.
  S nama još
  godina mnogo budi,
  jer vole te svi
  iz kluba ljudi.

 • Živjela Nada,sve najbolje od srca,pozdrav Auzilija !!!

 • Draga Nada, Hvala ti puno za Druzenje, vesele i tvoju duhovnu dobru Dusu,-budi nam Sretna i dalje sa nama- velika Pussa i zagrljaja- Zara

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content