Sveučilište za 3.dob-online

Oct 26, 2020 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

U tijeku su prijave za Online radionicu umjetničke fotografije….

Obavještavamo Vas da kreću prvi upisi u ovogodišnji, poseban, online program Sveučilišta za 3.dob! Novost koju Vam također s radošću donosimo jest da su za sudjelovanje u ovogodišnjem izvanrednom online programu Sveučilišta za 3.dob i ovim posebnim okolnostima polaznici oslobođeni upisnina!

Prva na online rasporedu jest Online radionica umjetničke fotografije (29.10.-17.12.) koja se održava u realnom vremenu, sinkronoj komunikaciji s profesoricom Petrom Mršom (APURI). Za sudjelovanje na radionici potrebno Vam je računalo, Internet i kamera, a profesorica – administratorica online radionice dozvoljava pristup putem poveznice koju će ustupiti polaznicima!

Prijave se zaprimaju do 28.10.2020., a radionica započinje 29.10. u 18 sati!

Zainteresirani se javljaju mailom na 3dob@uniri.hr, potvrđuju da imaju sve potrebno za sudjelovanje na radionici i dostavljaju:

IME i PREZIME, GODIŠTE, STRUČNU SPREMU, ADRESU, TELEFON.

U ostalom dijelu online programa Sveučilišta za 3.dob, planiraju se, kao i do sada, ciklusi i raznovrsna jednokratna predavanja, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Sveučilište za 3. dob se još jednom zahvaljuje na razumijevanju koje su polaznici iskazali prema profesoricama i profesorima koji su se ove godine našli u posebnim predavačkim okolnostima. Zajednički se trude osmisliti što raznovrsniji, a zanimljiv program prilagođen situaciji. Putem maila, kao i na njihovim mrežnim stranicama pratite novosti, preporuke i objave!

 

Jana Ažić, mag. cult.

Sveučilište za treću dob

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content