Trideset godina nam je tek

Apr 17, 2013 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Iako po godinama ne bih bio za vašu web stranicu mogao bih zbrojiti godine svih mojih članova koji su se sa mnom družili i koji se i danas druže. Bilo bi to jako puno godina i puno životnih priča. A ja ću vam sada ispričati svoju priču:

Najprije da se predstavim: ja sam klub starijih osoba Zamet. Rođen sam prije samo 30 godina, a to su najljepše godine, zar ne?

Jedna vrijedna osoba došla je na ideju osnivanja klubova da bi starija populacija koja nije smještena u Dom na Kantridi, imali gdje dolaziti i skratiti svoje samotne dane. Tako je osnovan klub Potok. Druga jedna vrijedna osoba došla je na ideju da se i na Zametu otvori takav klub i, eto mene.

Puno je članova krasilo moje prostorije, vrijedne ruke razveseljavale su me šarolikim i veselim rukotvorinama. Vedra i razigrana lica plijenila me svojim šalama i maskiranim plesovima, a posebno su se isticale humane aktivnosti. Naročito su došle do izražaja u ratnim danima kada se plelo i šivalo za branitelje.

DSC06006

Još uvijek su tu uz mene, natječu se, plešu, razgibavaju, smiju i vesele. I moj će rođendan proslaviti. Sprema se velika fešta, program i zakuska. Kažu da će me okititi, da će mi pozvati u goste neke značajne osobe, da će biti pjesme i plesa.

DSC06008

I tako, oni pozivaju meni goste, a ja pozivam vas. Dođite 4.5.2013. u 17:00 sati u Mjesni odbor Zamet i veselite  se sa mnom. Iako neki misle da mi je već 30 godina ja ipak radije mislim da mi je tek 30 godina.

Pozdravlja vas Klub Zamet i očekujem vas.

DSC06007

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Najljepše čestitke za 30. godina kluba Zamet………..i svim vjernim članovima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content