Turnir prijateljstva u briškuli i trešeti

Nov 7, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava, Osobni dojmovi

U subotu, 28. 10. o.g.  u sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatili održao se 40-i  turnir prijateljstva u igranju briškule i trešete između članova Zajednice talijana Hrvatske i Slovenije.

Tom turniru se odazvalo više od stotinu natjecatelja. To je prije svega povod da se članovi talijanske manjine susretnu u jednom prijateljskom ozračju i da provedu jedan dan zajedno u druženju i igri.

Ždrijebom su prozvani parovi za natjecanje posebno u briškuli i posebno u trešeti.

Nada i ja, koje smo ujedno i članice ovoga kluba, natjecale smo se u trešeti. Prvi protivnik su nam bile natjecateljice iz Opatije. Karte su podijeljene i igra je počela. Sa Nadom je lijepo igrati i drago mi je, odnosno čast, da me odabrala za svog partnera. Ona već 40 godina prisustvuje tom natjecanju i bezbroj puta je dobila zlatni ili srebrni pehar.

Igre su počele u 9,00 sati i natjecanje je trajalo do 17,00 sati kada je krenulo svečano proglašenje pobjednika i dodjela medalja i pehara.

Nada i ja smo, nakon naporne bitke u vrlo jakoj konkurenciji, došle do finala i u finalu smo osvojile srebrnu medalju i pehar.

Drago nam je da smo klubu pridonijele još jednu nagradu ali pehar neće povećati našu brojnu kolekciju već će biti izložen u Zajednici talijana, gdje i pripada.

Annamaria, KSO Belveder-Kozala

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content