Umirovljenici i kućanice “diplomirali” informatiku

Apr 11, 2013 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

Trideset i osam Riječana, polaznika besplatnih osnovnih i naprednih tečajeva informatike koji su se u organizaciji Grada Rijeke provodili u Domu mladih i Centru tehničke kulture dobilo je diplome u utorak, 5.3.2013. Takvu informatičku obuku završilo je do sada oko 2.500 naših građana koji su iskazali zadovoljstvo stečenim znanjem i mogućnostima daljnjeg usavršavanja.

računalo

Osnovni su ciljevi ovakvog informatičkog opismenjavanja smanjenje digitalne i socijalne isključenosti u društvu, te osiguranje veće dostupnosti gradskih usluga putem interneta.

Svi želimo biti informatički pismeni barem na nivou koliko su to naši unuci, kako bismo pored svega ostalog mogli i učestvovati u njihovim i našim zajedničkim igricama.

računalo Intertec_Superbrain

4 Komentara + Dodajte komentar

  • čekam da i ja budem pozvana na tečaj da upotpinim snalaženje sa ovim informatorom o svačemu

  • Draga Milice,nemojte čekati poziv,nego se prijavite u najbliži klub starijih osoba.Imamo puno sposobnih mentora. Želimo vam uspjeh.

  • Kada će u ovoj godini biti prijave za informatički tečaj.

    • Poštovana Nataša,
      tečajeve organizira Grad Rijeka i o njihovim mogućnostima ovisi kada i ako će u ovoj godini biti tečajevi. U trenutku kada Grad objavi početak tečaja, mi ćemo izvijestiti na stranici, a informacije će proslijediti i Mjesni odbori.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content