Fizika i crtanje na Sveučilištu za 3. dob

Oct 22, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

Podsjećamo Vas da i dalje traju predbilježbe za redoviti ciklus predavanja na Sveučilištu za 3. dob. Program „Sveučilište za 3. dob“ izvodi Sveučilište u Rijeci, u suradnji s Gradom Rijekom i Gradom Opatijom. U ovome ciklusu nudimo predmete Fizika za 3. dob i Radionica crtanja.

Predavanja iz predmeta Fizika za 3. dob održavat će se na Filozofskom fakultetu (1. kat, učionica 139), predavači su Sveučilišni profesori s Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci koji će na jednostavan način polaznicima približiti kompleksne pojmove iz fizike, a neke od tema koje će se moći čuti su i fizika u kuhinji te fizika svakodnevnice.

Radionica crtanja odvija se na Akademiji primijenjenih umjetnosti, vodi je mr. art. Darija Žmak-Kunić, a namijenjena je početnicimaObje zagrade nalaze u sklopu Sveučilišnog kampusa.

Program i raspored predavanja za predmet Fizika za 3. dob možete pronaći ovdje, a za predmetRadionica crtanja ovdje.

logoS3D1 - veliki

Prednost upisa na Radionicu crtanja imaju kandidati koji zbog ograničenog broja mjesta nisu mogli prisustvovati radionici na prošlom ciklusu.

Upisnina za jedan program iznosi 250,00 kn, uplaćuje se preko univerzalnog naloga za plaćanja. Primjer ispravno ispunjenog naloga nalazi se ovdje.

Predbilježbe počinju 20. 10. 2014. (ponedjeljak)  od 9 do 11 sati. Možete nam se javiti mailom (3dob@uniri.hr) ili na tel. 406 – 574.

SVE ZAINTERESIRANE MOLIMO DA NE UPLAĆUJU NIŠTA DOK NE POTVRDIMO UPIS!!!

logoS3D1 - veliki

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content