Uređenje Kluba starijih osoba Belveder-Kozala

Jul 25, 2017 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Članice KSO Belveder-Kozala bile su vrijedne, te su ličilačkim radovima i ukrašenim zidovima, Klubu podarile novi sjaj….

Naš klub Belveder-Kozala je veoma posjećen. Osim što  radi kancelarija  utorkom od 10 do 12 sati i četvrtkom od 17 do 19 sati  tu se odvijaju razne aktivnosti kao gimnastika, probe zbora , treniranje pikada, proslave svih državnih i vjerskih blagdana, rođendana i maškarane zabave kao i mnogobrojna predavanja. Nekolicina muških članova redovno igra šah  i članice igraju karte.

Nama je jako ugodno u tim prostorijama.  Međutim, neke stvari imaju svoj vijek trajanja, a to je u našem slučaju monotoni izgled ambijenta. Prostorije našeg kluba nisu više od deset godina  piturane.

 Radi toga smo odlučili da taj naš prostor osvježimo ličilačkim radovima i ukrašavanjem zidova. Znali smo da je to prilično veliki posao, ali vjerujte mi  sav trud  se isplatio.

Najprije smo obavili sve pripreme, a nakon završenih piturskih radova slijedilo je temeljito čišćenje. Kaže se „ na muci se poznaju junaci“ a naše članice su se pokazale kao pravi junaci na tom poslu. Puno ih se  uključilo u radove. Istina, one malo mlađe su obavile  većinu težih poslova ali se nismo ni mi starije štedile.

Sav trud se isplatio jer naš klub sada blista čistoćom i prelijepim bojama a zidove krase slike  i radovi  naših umjetnica  i naše nove umjetnice Ljiljane, tajnice kluba. Vidno mjesto na zidu su našle i pohvale i diplome.

Ivanka Žunić, KSO Belveder-Kozala

1 Komentar + Dodajte komentar

  • stvarno je sada lijepo uredeno ……steta da cera nisam uzela fotoaparat za slikat ……ali sledeci put cu i ja postavit slike …iz naseg kluba ….sve pohvale mladim <3 curama ca su ocistile prostorije ……nema do zena

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content