Uređenje trafostanice

Apr 8, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Na našima dnevnim druženjima u klubu pričalo se o trafostanici u ulici Marijana Stepčića na Zametu, koju je netko oslikao. Nismo znali tko je to napravio a svima se svidjelo,  jer je ona postala ukras tog dijela  Zameta.

Onda smo čuli pravu priču o tome, od naše članice Ede: “Pa to su moji susjedi  Diego, Mladen i Vlado došli na ideju da urede tu trafostanicu jer je bila u prilično lošem stanju. Kad su dobili dozvolu od HEP-a krenuli su u realizaciju ideje. U kratkom roku zainteresirali su sve susjede i prijatelje koji su pomogli  financijski, koliko je tko mogao, od 20 do 200 kuna i radnom snagom. Sakupilo se čak oko 100 osoba da pomognu. Kako svi vole nogomet i strastveni su navijači, odlučili su grafitnom tehnikom naslikati motive NK Rijeke i njene Armade, zatim Zvončara i mora. Glavne radove oslikavanja izveo je umjetnik grafita Eduardo – SEC.“

118

Pomalo u čuđenju slušali smo priču,jer nama starijima Armada ostaje u ušima kao vesela i bučna grupa navijača i ništa drugo.

I u tome nas je Eda razuvjerila: “A ne,ne! Nemate pravo jer ne znate puno o Armadi. Bilo je da, puno važnih i nekada ne lijepih trenutaka koji su proživjeli članovi Armade uz svoj klub NK Rijeka. No, kad su dobili svoje klupske prostorije oni su se organizirali i postali velika potpora navijačima i samom klubu. Njihove boje su plava i bijela i upravo tako je obojena trafostanica.“

116

Bilo nam je zaista drago čuti kako mladi navijači nogometa mogu napraviti tako lijepu i korisnu gestu.

Dođite na Zamet i pogledajte, možda i u vašem kvartu ima objekata koji bi  mladi mogli urediti uz vašu pomoć.

011

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Veoma lijepo i pohvalno! Super ideja! Trebao bi HEP angažirati te vrijedne ljude da oslikaju sve trafostanice u gradu i okolici!

  • ……….i to nije sve jer po noći te predivne slike osvjetljavaju i reflektori:):):)

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content