Utorak s penzićima u Centru tehničke kulture Rijeka

Feb 15, 2023 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

Prvi Utorak s penzićima u 2023. godini održat će se 28. veljače u 12:00 sati u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6)

Nakon duge pauze, Utorak s penzićima se vraća u CTK Rijeka! Svakog posljednjeg utorka u mjesecu u Centru tehničke kulture Rijeka sve je u znaku druženja s našim najdražim polaznicima – umirovljenicima. Upravo njima nude se mjesečne radionice na kojim će svi zainteresirani imati priliku osvježiti svoja informatička znanja.

Na ovaj način naši umirovljenici imaju priliku obnoviti svoja znanja i vještine koja su mnogi od njih stekli upravo u Centru tehničke kulture Rijeka. Naravno, Utorak s penzićima nije rezerviran samo za naše bivše i sadašnje polaznike, već je namijenjen svim umirovljenicima koji su željni naučiti nešto novo ili samo osvježiti svoja dosadašnja znanja.

Prvi Utorak s penzićima u 2023. godini održat će se 28. veljače u 12:00 sati u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6), a naziv prve radionice je Obrada teksta u 60 minuta. Kroz radionicu će se svi zainteresirani upoznati s WordPad-om, osnovnim programom za obradu teksta, kao i sa svim njegovim mogućnostima. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti slanjem maila na vplenca@ctk-rijeka.hr ili pozivom na 051 327 155.

Vidimo se u Centru tehničke kulture Rijeka!

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content