Večeri smijeha i zabave u Domu kulture Čavle

Nov 25, 2015 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Tijekom studenog i prosinca u Domu kulture na Čavlima održavaju se “Večeri zabave i smijeha”.
Svim ljubiteljima malih scena s područja Rijeke i okolice donosimo obavijest da se otvorila nova referentna kazališna destinacija: Dom kulture Čavle s velikim parking prostorom. Višestruko nagrađivane predstave, izvrsni glumci, vrhunska produkcija, smijeh do suza …ukratko vrlo pozitivna energija za svaku dušu…
Na repertoaru su dosada već bile predstave “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere” i ” Ja deda”, a u subotu, 12.12. 2015. u 20 sati , slijedi poznata monodrama Vilija Matule “Munchhausen” .  U subotu 19.12.2015. u 20 sati na rasporedu je urnebesna komedija “Ja, tata” .  Više o organizatorima ovog projekta pročitajte ovdje .
Članovima Matice umirovljenika grada Rijeke odobren je poseban popust pa ulaznica umjesto 55 ili 65 kn iznosti 40,00 kn. Ulaznice možete nabaviti svaki radni dan na šalteru Matice u Kružnoj 5 od 8,00-11,00.
Pozivamo vas da ne propustite ovu priliku za puno veselja, a malo novaca!
One kojima prijevoz predstavlja problem obavještavamo da predstave traju manje od 2 sata, a posljednji autobus Autotroleja s Čavli kreće u 22:00 sata (autobusna stanica se nalazi ispred Doma kulture).

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content