XIV. Maksimirske jeseni

Oct 4, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Međunarodna manifestacija za osobe starije životne dobi – 14. Maksimirske jeseni, i ove se godine održala u parku Maksimir. Riječ je o sportsko-rekreacijskoj, kulturno-umjetničkoj i zdrastveno-prevetivnoj manifestaciji.

Kao i prošlih godina i ove godine su se u lijepom parku Maksimir u Zagrebu održale XIV Maksimirske jeseni. Toj manifestaciji se priključuje bezbroj klubova starijih osoba iz cijele lijepe naše sa svojim kulturnim i sportskim programima. Taj je susret trebao uslijediti 12.09. o.g. no zbog lošeg vremena je odgođeno  za dva dana kasnije tj. 14.09.2017.

Stigli smo u Zagreb po zaista lijepom vremenu, sunčanom, toplom i mirnom danu.

Svi sudionici su se svrstali u redove i pomalo išli do centralne tribine gdje se najprije održalo svečano otvorenje, nakon čega su počele kulturne manifestacije.

Mi smo nastupali sa dvije pjesme primorskog melosa i bez obzira na moje vječito uzbuđenje i strah pred nastup, lijepo smo to izvele i dobile mnoge pohvale. Nakon toga smo pratile i nastupe ostalih klubova koji su  nastupali ili sa plesnim točkama ili zbornim pjevanjem.

Bilo je tako lijepo pratiti program u kojem su se svi trudili dati najbolje i sve je odisalo jednim mladenačkim poletom i životnom vedrinom  bez obzira na naše zlatne godine.

Na sportskom poligonu su se učesnici natjecali u raznim sportskim disciplinama u kojima su učestvovali i naši sportaši.

U podne je serviran ručak nakon čega smo mogle šetati, obići zoološki vrt i štandove koji su nudili proizvode  domaće radinosti.

Posjet zoološkom vrtu je meni osobno bio jako interesantan jer je on obnovljen i potpuno preuređen i nekoliko sati nije dovoljno da  ga se u potpunosti obiđe.

Umorni i zadovoljni smo se u popdnevnim satima vratili kući puni lijepih dojmova sa željom da se i slijedeće godine opet nađemo na istom mjestu.

 

Annamaria,  KSO Belveder-Kozala

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content