Zaprimanje zahtjeva prema socijalnom programu Grada

Dec 18, 2013 od     1 komentar     Objavljeno u: Socijalno-pravna zaštita

Prenosimo vam obavijest Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb. Obavještavamo vas da će Odjel gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb temeljem Odluke o socijalnoj skrbi („Službene novine PGŽ“, br. 21/12) od 2. prosinca 2013. do 17. siječnja 2014. godine, u šalter Sali Gradske uprave, Titov trg 3, šalter br. 5, svakog radnog dana od 8:30 do 15:30 sati, provoditi akciju zaprimanja zahtjeva za ostvarivanje prava prema Socijalnom programu Grada Rijeke i to kako slijedi:

1. Pravo na troškove javnog prijevoza mogu ostvariti hrvatski državljani (za sve korisnike izuzev redovitih učenika srednje škole i studenata kojima postojeće pravo vrijedi do konca kolovoza/rujna 2014. godine), temeljem socijalnog uvjeta, uvjeta prihoda, posebnog uvjeta, dobrovoljni darivatelji krvi te osobe s tjelesnim oštećenjem organizma (slijepe i gluhe osobe, osobe oboljele od cerebralne i dječje paralize, osobe oboljele od multiple skleroze, bubrežni bolesnici – dijalizirani i transplantirani i osobe s tjelesnim oštećenjem organizma 70% i više).

2. Pravo na novčanu pomoć za umirovljenike mogu ostvariti umirovljenik/ca, hrvatski državljani, s mirovinom do 1.400,00 kuna.

Grad Rijeka uz cvijeće

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Primječujem da u našem gradu PENZIČI su stvarno zaštičeni ida se vodi o njima računa kao o njihovim pravima i povezivanju udruštvenom životu i organizinju izleta i drugih incijativa.Hvala Vam .

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content