Zbor Belveder na Kanalu Ri

Jul 17, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Mnogi čitatelji ove internetske stranice vjerovatno često gledaju na Kanalu Ri zabavnu emisiju Ča skalica. E, ako su prebacili na Kanal Ri  jednog utorka, preciznije 4. travnja  ove godine imali su priliku u 266. emisiji gledati posebne goste, a to su članice zbora Belveder.

Nakon što su snimljene tri pjesme koje je otpjevao naš zbor, rečeno nam je da ostali dio emisije ide u živo. Kako mi nismo „medijski eksponirane osobe“  malo nas je uhvatila trema pred nastup. Međutim, u lijepom ambijentu primorske konobe i u društvu simpatičnih voditelja Nine i Nikole, koji su nas nazvali tinejđericama, gospođa Annamaria, voditeljica našeg zbora, gospođa Milena Fabijanović  i ja brzo smo se opustile.

Tijekom emisije imale smo priliku upoznati gledatelje sa radom našeg zbora kao i sa brojnim aktivnostima našeg Kluba starijih osoba Belveder-Kozala. U ugodnom i prilično opuštenom razgovoru uz reklamne spotove i spot prekrasne pjesme „Ružica“ koju izvodi Joso Butorac sat vremena emisije u živo je jako brzo prošlo.

Reakcije prijatelja koji su gledali emisiju, kao i onih što su se javljali telefonom u emisiju, bile su veoma dobre,  što je veliki kompliment kao našem zboru tako i cijelom Klubu starijih osoba Belveder-Kozala.  

Ivanka Žunić,  KSO Belveder-Kozala

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content