Županijski festival sportske rekreacije

Oct 3, 2013 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Deveti županijski festival sportske rekreacije osoba starije životne dobi održao se 1.10.2013.god. u krčkom Domu za starije i nemoćne osobe “Mali Kartec”. Nakon novog dnevnog rekorda u oborinama (249 mm), Rijeku je obasjalo sunce koje nas je pratilo do Krka. U Domu su nas lijepo ugostili i uputili na svećano otvaranje manifestacije. Ženski zbor KSO “Belveder-Kozala” svojom izvedbom pjesama dirnuo je u srca mnogih od nas.

015

U lijepo uređenom okolišu doma družili smo se i natjecali u boćanju, stolnom tenisu, pikadu, šahu, svladavanju prepreka, nabacivanju kolutova i visećoj kuglani. Nakon natjecateljskog djela opustili smo se uz ručak, pjesmu i ples.

Mnogi od nas zaboravili su na lijekove i doktore, te smo se prepustili sportu i rekreaciji, što je, sličnim riječima,  potvrdio ravnatelj krčkog doma Mladen Pokrajčić.

066

Pehare i medalje primili su najbolji natjecatelji, a zahvalnice svi sudionici ove manifestacije. Članica našeg kluba, gđa. Dobrila, primila je medalju za osvojeno 2.mjesto u nabacivanju kolutova.

Bilo je vremena  za razgledavanje i šetnju kroz grad Krk.

Istinitost riječi krčkog gradonačelnika Darija Vasilića, koji je naglasio da se među umirovljenicima krije još mnogo životne snage i energije, samo to treba usmjeriti aktivnostima, pratile su nas u veselom raspoloženju na povratku u Rijeku i dale nam poticaj za daljni rad u našem klubu.

054

Enza Matijević, KSO Belveder-Kozala

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content