Posjet Zavičajnom muzeju Drenove

Sep 30, 2016 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja, Kultura i zabava

Prenosimo poziv Centra za tehničku kulturu za subotu, 1.10.2016.

U sklopu programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli ovaj mjesec posjetit ćemo Drenovu. Posjet će se održati ove subote, 1. listopada 2016., s početkom u 10:00 sati. Uz stručno vodstvo, posjetit ćemo Zavičajni muzej Drenove, obići okolne lokalitete te se upoznati s djelovanjem drenovskih udruga Dren i Bez granica.

Do Drenove ćemo putovati svima dobro znanom “peticom” (autobus 1. zone) koja kreće s Jelačićevog trga. Okupljanje građana bit će na toj stanici u 9:15 sati. Kao i uvijek, ukoliko se netko odluči prošetati do Drenove ili doći vlastitim automobilom, može nam se pridružiti na autobusnoj stanici Frkaševo (neposredno prije skretanja za Groblje, Ul. Braće Hlača).

Za sudjelovanje u subotnjem obilasku nije potrebna posebna najava ili potvrda dolaska. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:
Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539

Nada Turk, nadaturk55@gmail.com, mob. 091/763-4517

Branka Turčić, brankaturcic@yahoo.com, mob. 091/788-2493

 

Veselimo se druženju u subotu!

Vaš CTK Rijeka

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Steta sto ste odabrali subotu,mnogi od nas su sprijeceni,jer je vrijeme vikenda,pozdrav svima,osobno mi je jako zao sto nemogu prisustvovati,jer vikendom imam druzenje sa unucima.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content