S nadom da će Nova biti bolja

Dec 23, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Za predstojeće blagdane klub „Krimeja“ sa MO Krimeja, organizirao je zabavu 19. prosinca ove godine. I ove godine pozvali smo u goste udrugu nacionalne manjine. Ovaj put nacionalnu manjinu Češke, koja je organizirana kao češka udruga pod nazivom „Češka beseda“.

Češka beseda 3

Lijepo su izveli jedan svoj kraći program u kojem smo mogli vidjeti njihov nacionalni ples i ćuti njihove pjesme prigodne predstojećim blagdanima. Kao gledatelji bili smo vrlo zadovoljni. Oni su se jako potrudili da budu zanimljivi. Osjećala se bliskost između njih (izvođača) i nas (gledatelja).

Češka beseda 1

Sve je ovo priređeno na čisti volonterski način. Ovo je zaista primjer koji pokazuje da ne mora aktivnost u kulturno-zabavnom životu biti i zarada. Takvi primjeri pomažu upoznavanju drugih nacija i stvaranju bliskosti i međusobnog povjerenja. Nama je opet stalo da nacionalne manjine u Hrvatskoj osjete bliskost s našim narodom.

Češka beseda 2

Zato udruzi „Češka beseda“ ovim putem izražavamo punu zahvalnost što su nam uljepšali taj dan, s nadom da će još biti takvih susreta.

Tomislav Baran

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Čestitam na aktivnosti i žao mi je da nisam član.Volim se družiti i pomagati.
    Pozdrav. Goran

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content