Izlet brodom Rijeka-Vrbnik-Crikvenica

Jun 12, 2013 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

U lipnju Matica umirovljenika grada Rijeke organizira izlet brodom Aquavision na relaciji Rijeka-Vrbnik-Crikvenica-Rijeka. Doživite i provedite jedan dan na izletu atraktivnim brodom za razgledavanje mora i podmorja. Brod Aquavision konstruiran je specijalno za upoznavanje morskog svijeta, opremljen podvodnim prozorima i reflektorima. Opustite se na sunčanoj palubi uz prekrasnu panoramu, piće dobrodošlice i canape sendviče dok vas rashlađuje morski povjetarac.

Vrbnik_on_the_cliff

Pri dolasku u Vrbnik uživajte u razgledanju grada u pratnji kapetana i vožnji turističkim vlakićem, a nakon toga uživajte u vinariji uz degustaciju vina.

U drugom dijelu izleta možete prošetati Crikveničkom obalom koju krase duge pješčane plaže. Plaže su povezane s uređenom šetnicom,  čije bogato mediteransko raslinje pravi veliki hlad, te čini šetnju, u vrućim danima vrlo ugodnom.

Vrbnik_Krk_Croatia_vh

Na izlet se ide u srijedu 26. lipnja 2013., a polazi se s riječke rive u 8:30 sati. Cijena izleta je 200,00 kn. Cijena uključuje  piće dobrodošlice, canape sendviče, srdelice i prilog za ručak, meso s roštilja u povratku te piće uz jelo,  zatim obilazak Vrbnika uz pratnju kapetana, vlakić, posjet vinariji uz degustaciju i posjet Crikvenici. Prijave i uplate možete izvršiti na šalteru Matice od 8:00-11:00 sati svakog radnog dana.

Napomena: izlet je moguće pomicati sukladno vremenskim (ne)prilikama.

 

 

1 Komentar + Dodajte komentar

  • prekrasno.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.